Pràctiques restauratives i mediació escolar

L'Institut Internacional de pràctiques restauratives IIRP, és el proveïdor líder mundial de desenvolupament professional, conferències i simposis en el camp de les pràctiques restauratives. Capaciten i involucren a més de 10,000 persones a l'any a través d'una àmplia varietat d'esdeveniments a tot el món.

Es dediquen a l'educació avançada de professionals a nivell de postgrau i a la investigació que pugui desenvolupar el creixent camp de les pràctiques restauratives, amb l'objectiu d'influir positivament en el comportament humà i enfortir la societat civil a tot el món.

visió

El nostre món està canviant a un ritme vertiginós, impulsat per avenços científics i tecnològics les conseqüències desafien la nostra capacitat per a enfrontar-los. Els patrons socials que durant molt temps han caracteritzat la vida humana estan canviant dramàticament a tot el món, disminuint la connexió social a les famílies, les escoles, els llocs de treball i les comunitats. L'Institut Internacional de Pràctiques restauratives (IIRP) es basa en una àmplia gamma de camps per desenvolupar la teoria i la pràctica i dur a terme investigacions dissenyades per abordar aquest desafiament global.

El camp emergent de les pràctiques restauratives és l'estudi de la restauració i el desenvolupament de l'capital social, la disciplina social, el benestar emocional i la participació cívica a través d'l'aprenentatge participatiu i la inclusió.

A més, les pràctiques restauratives poden millorar les nostres relacions i el nostre benestar emocional.

Borbála Fellegi, Ph.D., porta el seu treball com a investigadora, mediadora i facilitadora de conferències i cercles de pau a l'IIRP. Com fundadora i directora executiva de l'ForeSee Research Group, supervisa programes hongaresos i de la UE que investiguen possibles aplicacions de cercles de mediació i pacificació en conflictes comunitaris i entorns penitenciaris, i realitza recerca relacionada amb la resolució de conflictes, així com projectes de formació i capacitació comunitària.

La Dra. Fellegi ha estat consultora de el Consell d'Europa, l'Oficina de les Nacions Unides contra la Droga i el Delicte, la Junta Nacional de Prevenció de l'Delicte i el Ministeri de Justícia hongarès, i va coordinar un projecte per al Fòrum Europeu de Justícia Restaurativa sobre la implementació de la justícia restaurativa a Europa central i oriental.

Les seves publicacions inclouen nombrosos articles, capítols de llibres i llibres, que inclouen: "Practicar trobades restauratius en conflictes comunitaris" en Policing Minority Communities (2014); "La cara darrere de la tanca"

borbala.jpg
web borbala.png