• Facebook
 • Instagram

ERASMUS+ KA1 SHARING IS CARING US DÓNA LA BENVINGUDA

Aprenem junts

 

NOVETATS

El proper dia 27 de gener un grup de professors integrants del consorci aniran a Oslo al curs anomenat "Co-existence - from Teaching to Facilitation"

Role models

Una iniciativa europea

Aquesta iniciativa té per objecte la promoció dels valors europeus entre els joves espanyols a través d'intervencions de persones amb una experiència vital inspiradora.

Es tracta, en definitiva, de desenvolupar accions que promocionin la inclusió social, fomentin la ciutadania activa i reforcin el compromís amb els valors europeus de respecte a la dignitat humana, la llibertat, la democràcia, la igualtat i els drets humans.Aquesta acció s'emmarca dins la iniciativa "Role Models" de la Comissió Europea com a part de les mesures de suport dels estats membres per combatre la radicalització i la discriminació social, d'acord amb la Comunicació de la Comissió a el Parlament Europeu, a Consell , a el Comitè Econòmic i social i a el Comitè de les Regions (COM 2016, 379), donant suport a la prevenció de la radicalització que condueix a l'extremisme violent. Així, l'educació i la cultura es manifesten com un element fonamental i facilitador de la integració i de la cohesió social, i com a part de la solució a el problema de la violència.

TIMELINE DEL PROJECTE

EL "timeline" o calendari del projecte mostra les mobilitats que es faran i les dates planificades.

 

"Quien abre una puerta de escuela, cierra la de una prisión"

Víctor Hugo

 

WEB AMIGA

Aquí podeu accedir a la pàgina web d'un projecte Erasmus+ que ens va inspirar i que està basat en metodología igual que el nostre.

web amiga.png
 

Próximos eventos

 • Evento
  jue, 09 ene
  Ciudad de México
  09 ene 2025, 11:30
  Ciudad de México, México
  No te la pierdas
  Compartir
 • Evento
  jue, 06 feb
  Ciudad de México
  06 feb 2025, 10:00
  Ciudad de México, México
  Algo único
  Compartir
 • Evento
  lun, 17 mar
  Ciudad de México
  17 mar 2025, 17:00
  Ciudad de México, México
  Acompáñanos
  Compartir
 • 18 nov 2019, 8:00
  Dreumel, 6621 Dreumel, Países Bajos
  Job shadowing a Basisschool de Oversteek! vamos a observar las buenas prácticas en cuanto a convivencia y su programa "Peaceable schools" implantado en este país
  Compartir
 
 

CONTÁCTENOS

c/ del Ter, 16

971177800

¡Gracias por tu mensaje!